You are here
Home > Editor's Pick > Възможността Multi Level Marketing

Възможността Multi Level Marketing

Multi Level Marketing (MLM) представлява следното – вие използвате и харесвате продуктите на дадена компания, рекламирате ги на ваши познати и когато и те си купуват от продуктите, за вас има бонус. Целта не е да продавате от врата на врата, да разнасяте големи чанти с продукти и да се ангажирате с доставки. Разбира се, не може да рекламирате продукти, които вие самите не познавате и не използвате, затова като начало трябва да се уверите, че продуктите ви харесват. Това не е пирамида, всички са при равни условия и е една добра възможност да повишите стандарта си на живот.

Немската фирма за натурална козметика с алое LR е избрала Multi Level Marketing – за реклама и разпространение на своите продукти.   Като сътрудник на немската фирма LR, имате възможност да получите код за 28% отстъпка за качествени немски козметични продукти и да получавате допълнителен доход без да напускате работа или да се отказвате от любимото си хоби. Пробвала съм повечето продукти на LR и със сигурност ги препоръчвам – ще останете доволни и ще ги препоръчате на свои познати, на коит вие като сътрудник можете да ги ресгистрирате.

Като сътрудник, освен отстъпка за вас, вие можете да издавате код за отстъпка на друг човек. От всяка покупка с код издаден от вас, получавате процент във вашата банкова сметка. Това не означава, че вашият познат, купува на по-висока цена – той/тя е пълноправен сътрудник, също като вас и може да издава код. Фирмата LR ви дава процент, от това, че сте рекламирали успешно нейните продукти на други хора и те на други и т. н. Само да отбележа, че фирмата е коректна и дори и два лева да имате – ще ги получите в срок.

Козметичните продукти на LR са с деликатен аромат, природни съставки, безвредни и съдържащи Алое.
Хранителните добавки на LR са разнообразни, с приятен вкус и съдържат качествени природни продукти.

За да станете сътрудник на LR, е необходимо да изберет стартов комплект. Минималният стартов комплект е 120 лв, но ако се интересувате сериозно от бизнес, ви препоръчвам следващия. Има логика в условието да закупите първоначално продукти – не е възможно да сте сътрудник в MLM фирма и да не сте пробвали продуктите.

Предлагам ви една прекрасна примерна комбинация от козметични продукти, произведени в Германия на фирмата LR. Продуктите съм подбрала с цел, да получите голям брой разнообразни артикули за различни части на тялото.

1-3 LR ALOE VIA Aloe Vera Комплект за хигиена:
1. 20633 LR ALOE VIA Aloe Vera 2в1 шампоан за коса и тяло 250
2. 20611 LR ALOE VIA Aloe Vera Нежно почистващ крем-сапун за ръце
3. 20690 LR ALOE VIA Aloe Vera Изключително свеж гел за зъби
39,20
4 20631 LR ALOE VIA Aloe Vera Нежен крем за лице и тяло 100 мл 16,10
5 20643 LR ALOE VIA Aloe Vera Защитаващ рол-он дезодорант 50 мл 9,60
6 25090 LR MICROSILVER PLUS Паста за зъби 75 мл 13,20
7 20600 LR ALOE VIA Aloe Vera Бързо действащ спрей за спешна помощ 400 мл 34,10
8 94650 LR ALOE VIA Флакон Aloe Vera спрей за спешна помощ, празен, вместимост 30 мл 2,20
9 Комплект печатни материали 9,90

Общо: 121.60 лв

Тези цени са само за регистрирани сътрудници на LR.

С това предложение, вие ставате сътрудник на LR и в продължение на няколко мсеца, имате възможност да закупите Welcome комплект – няколко продукта на символична цена. Welcome комплект-а ви дава възможност да пробвате още продукти.

Като сътрудник на LR, ще имате подкрепата на опитните членове на екипа – това е фирмена политика. За разлика от друг вид работа или бизнес, ви не сте конкуренция с другите сътрудници, а сте кип и си помагате. Не е необходимо да запомните а научите всичко отначало, ще можете да присъствате на полезни презентации и семинари и не на последно място, да се забавлявате и да се запознаете с нови хора.

Това не е всичко … един ден ще имате възможност да карате чисто нов Мерцедес.

Бях много скиптична към всякакви такива “възможности”. Казвам “не”, само да чуя думите за “добро предложение”. Никой не обича реклами, да му звънят на вратата и да му досаждат. И аз не бих искала да досаждам. Но идеята не е да продавате, а да препоръчвате тези продукти на други хора и то само, ако ви харесат.

Ако проявите интерес, можете да се свържете с мен на имейл  nchotorova@yahoo.com   или facebook: Надежда Чоторова

Защо да не пробвате, а един ден можете да сте мениджър и успешен MLM бизнесмен! Няма значение какво сте завършили, дали сте човек на изкуството, на точните науки или тепърва се ориентирате в живота, всичко зависи от вас и можете да проявите творчество и инициатива.

Благодаря за вниманието! Пишете!

Надежда Чоторова

 

Top